جو دوسر و فواید خوردن آن

جو دو سر در مقایسه با دیگر غلات، از ارزش غذایی بالایی برای انسان برخوردار است و از نظر چربی و پروتئین، بسیار غنی می باشد. قسمت اعظم جو ذخیره شده، به مصرف خوراک دام می رسد؛ ولی توجهات اخیر به فیبر موجود در جو دو سر، کاربرد انسانی آن را نیز افزایش داده است. عصاره ی جو دو سر برای بیش از یک قرن، به عنوان تسکین دهنده جلدی به کار می رود. از یک صد سال قبل از میلاد جو دو سر بیش تر در نواحی شمالی کشت می شده است.


rasedf جو ,سر ,بیش ,یک ,قرن، ,دهنده ,جو دو ,دو سر ,از یک ,یک قرن، ,قرن، بهمنبع

روانشناسی عمومی چیست؟

بهترین هدایای تبلیغاتی

۱۴ شگرد روانشناسی که روی همه جواب می دهد

بهترین نرم افزار حسابداری

شاخه های مهم روان شناسی

10 اصل مهم در روانشناسی

روانشناسی چیست و روان درمانی به چه معناست

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

کلرزن پيج هنرمندان وبازيگران خارجي تخفیف دونی ارزان سرا خرید اینترنتی همه چی امیر محمد قاسمی دست نوشته های پوبون شرکت معماری اُرچین فیلتر شنی